Våre kurs

PADI Open Water Diver

Dykkerkurs hos Levanger Undervannsklubb er lagt opp med mest mulig komfort, faglig utbytte og personlig oppfølging for deg som elev. Vår profesjonelle stab av erfarne dykkeinstruktører og dykkeledere gjør alt for å gi deg det beste utgangspunktet som dykker!


Les mer
Advance

Har du grunnkurs i dykking og ønsker å lære mer? Bli med på et PADI Advanced Open Water kurs. Her vil du utvide din kunnskap og lære å dykke under nye forhold.


Les mer
Emnekurs

Kursinfo kommer

PADI Rescue diver

Kursinfo kommer


Klubben i vårt hjerte

Les mere om oss

Dykkeveiledning

Buddysjekk

Før hvert dykk skal dere kontrollere hverandres utstyr i en sikkerhetssjekk. Da blir du kjent med din buddy’s utstyr slik at du kan håndtere en situasjon med bedre kontroll om det skulle oppstå. Du vil jo helst møte problemet først over vann enn under vann. I tillegg er det greit å forutse om noe er ødelagt eller glemt før man går til vannkanten. Alle buddyer har mest sannsynlig forskjellig utstyr enn det du er vant til. Gjør til vane å bruke denne sikkerhetssjekken, med litt erfaring går det både raskt og nærmest intuituvt.

Om det hjelper deg å huske kan du lage din egen huskeregel i stedet for VBLHO. Den engelske versjonen er Begin With Review And Friend (BCD-Weights-Releases-Air-Final OK).

For at du skal huske trinnene i Norge kan du bruke frasen: Vannet Bølger Lett Henover Oss: