Om oss

Info om klubben

Klubben ble stiftet 24.04.1980 av en gjeng ivrige dykkere, klubben hadde kompressor og plass til fylling. klubben levde mange år med mye dykking, i 2012 døde klubben ut helt etter lite rekrutering og dykking i distriktet. I Juli 2015 tok en ny gjeng dykkere fra distriktet over klubben og blåste liv i den på ny. Båten fikk en skikkelig oppgradering og ble satt på vannet. Etter litt snakk med Holsand Marina fikk klubben en god avtale og flyttet båt og kompressor til Skogn som vi er i dag. Vi setter sikkerhet høyt i klubben og har 2stk O2 kofferter som medlemmer har tilgang på hele året.

Info om styret

Leder: Christian Sørmo

Nestleder: Børge Norvik

Kasserer: Vigdis Dahling

Sekretær: Siri Walseth

Styremedlem: Stian A Johansen

Varamedlem: Alf Erik Gripp

Medlemskap

Pris pr år er 500, skal du ha luft i tilegg er det 500kr for ubegrenset luftfyllinger på deg som person, klubben godtar ikke at du fyller gratis til dine kompiser osv. pris for familiemedlemskap er 600kr, da koster første medlem 500kr i luft og kr 100 pr medlem videre.

Fordeler

Rabatt hos Midt dykk, Havsport og J.E Kristensen, tilgang på båt med bunnscanner, flotte klubblokaler, kompressor/luft, 2 stk O2 kofferter og et supert sossialt samvær med flinke greie medlemmer. Vi har også egene instruktører i klubben.


Opplev en ny verden

Kontakt oss i dag

Kursoversikt

PADI Open Water, Grunnkurs

Padi Advanced Open Water , Utvidet grunnkurs

PADI Rescue Kurs

PADI Spesialkurs, Emnekurs

Nitrox, Vrakdykking, Dypdykking, Strømdykking, Isdykking, Nattdykking, Tørrdraktsdykking, Utstyrslære, Foto

PADI Dypere dykking - PADI Deep Diver Speciality

Prøvedykk


Klubblokale

Levanger undervannsklubb har tilholdssted på Skogn, i samme lokaler som Skogn Maritime Forening (SMF)

SMF ble stiftet den 26. mars 1992 og er en frivillig organisasjon, tilsluttet Kongelig Norsk Båtforbund, region Trøndelag. Formålet er å samle alle båtinteresserte for å ivareta medlemmenes felles interesser for båter, sjøliv, havneanlegg, friarealer og ordnet ferdsel på sjøen. SMF står åpen for alle båt- og sjøinteresserte med tilknytning til Skogn og omegn.

SMF eier Holsand kai, som ble kjøpt i 1998 og hvor Levanger undervannsklubb nå har «hovedkvarter». Her har Levanger undervannsklubb tilgang til et møterom, kjøkken, sanitæranlegg med dusj. Vi har også et eget kompressor-rom med litt lagringsplass. Vi har også stor omkledningsplass.

Småbåthavna ble en realitet i 2006, og hadde opprinnelig plass til 68 båter. Den ble ganske raskt utvidet med om lag 50 nye plasser, og senere er det gjort andre utvidelser slik at havna i dag har plass til ca. 130 båter. Etter stormen «Ivar» høsten 2013 ble det gjort en omfattende reparasjon av hele det flytende anlegget. Her har vi selvsagt klubbåten – BS LUVK – liggende, og har enkel tilkomst til båten når det måtte passe oss.

Gjestehavn med egen brygge er tilgjengelig for betalende båtgjester. Toalett finnes på hjørnet av Holsandkaia.

SMF arrangerer båttreff og quiz-kveld i månedsskiftet juni/juli hvert år, og her stiller Levanger undervannsklubb opp med vakter o.l. Klubben er også til disposisjon for SMF når de trenger hjelp til inspeksjoner av båtanlegget eller badebrygga under vann.