PADI Open Water Diver

Grunnkurs

Dykkerkurs hos Levanger Undervannsklubb er lagt opp med mest mulig komfort, faglig utbytte og personlig oppfølging for deg som elev. Vår profesjonelle stab av erfarne dykkeinstruktører og dykkeledere gjør alt for å gi deg det beste utgangspunktet som dykker!

Et grunnkurs hos oss består av følgende tre hoveddeler: Teori, bassengdykking og sjødykking.

Teoriundervisningen:

Gjennom et pedagogisk og spennende undervisningssystem legger vi et godt fundament for den teoretiske delen av dykkingen. Undervisningen følger boken PADI Open Water Diver Manual og gjør at du som elev enkelt kan forberede deg til hver leksjon.

Undervisningen holdes på Holsand hvor våre erfarne instruktører gir deg den beste kursopplevelsen.

Teoriundervisningen har 3 hovedelementer: Først skal man lese/studere på egen hånd før kurskveldene: instruktøren vil så undervise og utdype det man har lest og sett på film. Avslutningsvis går man igjennom noen spørsmål for å forsikre seg om at du som elev har forstått alt. Undervisningen er grundig og fokuserer på at man etter endt teoriundervisning skal ha et forsvarlig kunnskapsnivå. Teoriundervisningen avsluttes med en prøve.

Bassengdykking:

Et viktig element i utdanningen din som dykker er bassengtrening. Denne gir deg et godt grunnlag for å kunne mestre øvelser i sjøen senere. Vi har valgt å leie Norges beste innendørs basseng, Trønderhalen i Levanger, som har en maksdybde på 4 meter. Ved god dybdetrening allerede i bassenget vil din opplevelse og dine ferdigheter bli langt bedre og du vil føle deg trygg når vi skal gjennomføre sjødykkingen.

Sjødykkingen:

I sjøen skal vi praktisere det vi har lært tidligere i kurset. Hovedfokus på sjødykkene er SIKKERHET og OPPLEVELSE.Du er nå en PADI-dykker??

Øvrig informasjon:

Møt opp i god tid før undervisningen, ta med deg badetøy , shorts og t - skjorte el. badedrakt til bassengtreningen. Til sjødykkene må du ta med deg langt ullundertøy, superundertøy el. lignende. (Må være tettsittende) Ta også med deg noe å drikke, helst vann.

ABC pakke er personlig utstyr og består av: maske, svømmeføtter, snorkel og hansker. Pakkene tilbys i flere varianter og til ulike priser. Her vil din instruktør, sammen med butikkpersonale, hjelpe deg å velge riktig ABC-pakke.

Aldersgrense:

Aldersgrensen er 15 år (mellom 12 og 15 år gir junior-sertifikat).

Fårhåndskrav:

Alle under 18 år må ha foreldres/foresattes underskrift før første bassengdykk.

Legeundersøkelse:

Din fastlege kan foreta denne legeundersøkelsen ut fra godkjent legeskjema.

Følgende hindrer deg fra å bli sportsdykker: Epilepsi, sukkersyke, graviditet, og astmatiske plager som krever at du går på medisiner. Hvis legen ikke finner eleven skikket til dykking, refunderes kr. 2000.- av totalt innbetalt kurspris.PRIS: kr 4.500,-. Inkluderer alt utstyr

For mere info: Ta kontakt med

Christian Sørmo på tlf: 92097109

Fredrik Hegge på tlf: 91919303

Legg alle kommende eventer i din kalenderTrykk her

Opplev en ny verden

Kontakt oss i dag

Kursoversikt

PADI Open Water, Grunnkurs

Padi Advanced Open Water , Utvidet grunnkurs

PADI Rescue Kurs

PADI Spesialkurs, Emnekurs

Nitrox, Vrakdykking, Dypdykking, Strømdykking, Isdykking, Nattdykking, Tørrdraktsdykking, Utstyrslære, Foto

PADI Dypere dykking - PADI Deep Diver Speciality

Prøvedykk