PADI Advance

Videregåendekurs

Har du grunnkurs i dykking og ønsker å lære mer? Bli med på et PADI Advanced Open Water kurs. Her vil du utvide din kunnskap og lære å dykke under nye forhold.

Ta kontakt med en av instruktørene så henter vi din undervisningsmappe slik at du kan gjøre nødvendige forberedelser til dykkene i god tid før kurset starter.

Kurset er bygd opp av fem dykk. Tre av dykkene er obligatoriske i Norge (dypere dykk, nattdykk og navigasjonsdykk) og to er valgfrie (f.eks vrak, søk og hev, båt m.m.).

Fokus:

Fokuset gjennom dette kurset er DYKKING og OPPLEVELSE. Teoridelen er ikke omfattende, men direkte rettet mot de fem forskjellige emnedykkene vi skal gjennomføre.

Hos Levanger undervannsklubb starter kurset med en introduksjonskveld hvor vi går gjennom både teori og utførelsen av de fem dykkene, samt øvrig logistikk.

Gjennomføres:

Kurset gjennomføres på 2 eller 3 dager. Vi vil bruke en kveld til nattdykk. Normalt vil de andre 4 dykkene gjennomføres i løpet av lørdag og søndag på dagtid. Mer teori og gjennomgang av kunnskapstester i læreboka vil blir gjort før hvert dykk. I noen tilfeller bruker vi vår dykkebåt under AOWD-kurset.

Høydepunktene:

Høydepunktet på kurset pleier ofte å være nattdykket. Er vi heldige kan vi se hummer som vandrer rundt på bunnen og leter etter mat, krabber som kommer frem fra sprekker og huler og forskjellige sovende fisk. Livet der nede er annerledes om natten.

PRIS:

2.750,- inkludert leie av utstyr (eleven må ha eget ABC-utstyr: maske, snorkel, svømmeføtter og hansker) 2.250,- for elever som har eget utstyr under kurset.

Prisen inkluderer:

kursmateriell, sertifisering, lån av lykt til nattdykk og lightsticks ALDERSGRENSE: 15 år (mellom 12 og 15 år gir junior-sertifikat) FORHÅNDSKRAV: Padi Open Water eller tilsvarende. LEGESJEKK: Ingen krav til legesjekk, men medisinsk egenmelding må fylles ut.Velkommen til din videre karriere som dykker hos Levanger Undervannsklubb


Opplev en ny verden

Kontakt oss i dag

Kursoversikt

PADI Open Water, Grunnkurs

Padi Advanced Open Water , Utvidet grunnkurs

PADI Rescue Kurs

PADI Spesialkurs, Emnekurs

Nitrox, Vrakdykking, Dypdykking, Strømdykking, Isdykking, Nattdykking, Tørrdraktsdykking, Utstyrslære, Foto

PADI Dypere dykking - PADI Deep Diver Speciality

Prøvedykk